Profiel Hilda Bouwsema

Hilda Bouwsema

Als counsellor begeleid ik mensen die vanwege persoonlijke problematiek ervoor kiezen hun mogelijkheden opnieuw te verkennen en uit te breiden. Naast counselling voor verschillende doelgroepen begeleid ik mensen in de specifieke situatie van een scheiding.
Met mijn opleidingen als mediator, counsellor, leerkracht, kindercounsellor bij scheiding, wil ik me inzetten om kinderen en ouders te begeleiden op hun weg naar aanpassing en integratie naar een nieuwe gezinssituatie.
In verschillende rollen heb ik scheiding meegemaakt. Als kind van gescheiden ouders, als ouder, partner en leerkracht. De onmacht in die situaties hebben mij gebracht waar ik nu ben. Bevlogen om weer nieuwe verbindingen te zoeken in de veranderde omstandigheden.

Graag zet ik mijn ervaring en kwaliteiten in om:

BBB Coaching begeleidt ouders om kinderen te begeleiden.
BBB Coaching helpt kinderen ouders helpen.
BBB Coaching helpt individuen zichzelf te helpen.

Voor mijn professionalisering als scheidingsbegeleider heb ik supervisie en neem ik deel aan intervisiegroepen voor mediation, counselling en begeleiding van kinderen in scheidingssituaties. Door cursussen en literatuur blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.